Kissat

Hermione (FI*Cindysnow Estelle)

ruskeanaamio

CH

Syntynyt 22.1.2020

Isabella (FI*Whitefeather's Age Before Beauty)

suklaakilpikonna

IC

Syntynyt 31.5.2021

Hermione 22.1.2021 (1-vuotias).

Hermione

Hermione on ensimmäinen birma perheessämme. Huhtikuussa 2020 Hermione muutti meille Vuokatista, kolmen pennun pentueesta. Jo pentuna Hermione näytti olevansa osa meidän sydäntämme.

Näyttelyissä Hermione on pyörähtänyt ensimmäisen kerran v. 2021 ja valmistui viime vuonna Championiksi. Arvosteluissa Hermione on saanut syvän sinisistä silmistään kehuja, sukkien symmetriasta sekä värin tasaisuudesta. Pienikokoisuus ja nenän pituus ovat näyttelyissä olleet heikkouksia.

Luonteeltaan Hermione on lempeä, leikkisä, sosiaalinen ja päättäväinen. Uusista tilanteista Hermione ei säikähdä, vaan on uteliaana paikalla.  Hermionen saa juttukaveriksi kellonajasta riippumatta.

Hermione sai ensimmäiset pennut 12.12.2022.


Pawpeds - Sukutaulu 

Näyttelytulokset 

Lempiruoka: Tonnikala ja kinkkusuikaleet

Lempilelu: Punainen pallo raidoilla

Lempiharrastukset: Lintubongaus ja lenkkeily kesäisin

Isabella

Syksyllä 2021 Isabella muutti meille Vaasasta asti "pikkusiskoksi" Hermionen seuraksi. Neljän pennun pentueesta Isabella erottui vahvoilla piirteillään ja leikkisyydellään.

Isabellan kanssa lähdettiin jo pentuna käymään näyttelyissä ja BIS (Best In Show) osui kohdalle joulukuun -21 näyttelyissä. Näyttelyissä kasvojen piirteet ja turkki ovat saaneet kehuja. International Championiksi Isabella valmistui v. 2022 poikkeusluvan ansiosta kotimaassa.

Isabella on luonteikas kilppari ja heittäytyy syliin paijattavaksi useita kertoja päivässä. Tämä silkkitassu säntää uniltaan, kun leluja kaivetaan esiin. Isabella on seurallinen, rakastava ja oman arvonsa tunteva pikkuneiti.


Pawpeds - Sukutaulu 

Näyttelytulokset


Lempiruoka: Kaikki mehukkaat liharuat ja naapurin ruoka

Lempilelu: Kaikki onkilelut

Lempiharrastukset: Äänen tuottaminen  eri välineillä esim. oven paukutus